Ma 2019. január 18., péntek, Piroska napja van. Holnap Sára és Márió napja lesz.
Látogatottság számláló
074054
Ma5
Tegnap23
Ezen a héten80
Ebben a hónapban509

IBR-System terápia

A mikro-elektro terápia során a vizsgált test saját elektromos és mágneses jeleit használjuk az energetikai és információs rendszerben keletkezett hibák korrekciójára.

A testfelszínre helyezett elektródok közvetítésével a készülék által előállított speciális, mikro-intenzitású elektromos, vagy mágneses impulzusok hatására a szervezetben keletkező bioelektromos válaszok megmutatják, hogy hol van hiba a bio-kommunikációban, melyik frekvencia spektrumban szenved zavart a sejtmagból érkező elektromágneses szabályozás, hol keletkeztek problémák és milyen a szervezet alkalmazkodó készsége. A diagnosztikus görbe segítségével tehát elkülöníthetők a betegre aktuálisan jellemző élettani (harmonikus) és kóros (diszharmonikus) rezgésinformációk. A terápia során a kezelő a betegről érkező elektromágneses jeleket a fizika szabályainak megfelelően szükség szerint erősítheti, gyengítheti, ezeket a beállításokat kombinálhatja, egyes frekvenciákat kiszűrhet, bizonyos tartományokat kiválaszthat. Ezt követően a modulált jeleket visszajuttatja a kívánt testrészekre, hogy a terápiás rezgésminta találkozzon a beteg rezgéseivel és a rezonancia-interferencia törvényszerűségei szerint korrigálja a meghibásodott szabályozást az információ adás-vételi területén.

A kezelés előnyei:

  • egyénre szabott, korhatár nélküli (gyerekek is kezelhetők)
  • komplex, az egész szervezetet gyógyítja
  • nem tüneti, hanem valódi oki kezelés
  • nem invazív: a beteget nem terheli, nem fájdalmas, nem okoz mellékhatást
  • a szervezet mindenkori állapotának megfelelően észlel és kezel
  • a megelőzés terén a legkorábban, a legfinomabb korrekciót igénylő állapotban végezhető
  • mellékhatástól mentes, viszont a szervezet minden funkciójára kedvezően hat.
  • a megelőzés egyik leghatásosabb eszköze
  • figyelemre méltó javulás, gyógyulás érhető el: akut és krónikus fájdalmak, allergiás bőrgyulladások, allergiás légcsőhurut, asztma, szénanátha, bélgyulladások, ekcéma, élelmiszer allergiák, fájdalmas menszesz, fejfájások, izületi panaszok, krónikus emésztési zavarok, pattanásos bőr, psoriasis, rheumatikus betegségek, visszatérő középfülgyulladások, sérülés utáni állapotok, candida esetén.


 

Egészséget, gyógyulást adni igazi ajándék.
Azokat, akik számunkra fontosak meglephetjük
egy valóban hasznos ajándékutalvánnyal.

 

Az utalványt az Ön által meghatározott szolgáltatásra és
értékben állítjuk ki.